Історико-літературний журнал «Україна. Конституція. Творення»

Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконавлення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
27 червня в Олишівській селищній бібліотеці відбувся масовий захід до 18 річниці Конституції України: історико-літературний журнал «Україна. Конституція. Творення», який підготували селищна бібліотека, Будинок культури та вчителька Обловатна В.В. Під звуки «Козацького маршу» Ярослав Пригаровський вніс Державний Прапор до читальної зали. Відбулося урочисте вшанування Гімну України.

Головні сторінки журналу: виступ вчительки Селюченко Я. О. на тему «Історичними стежками Конституції», розповідь вчительки Мельник К.О легенди про державні символи, поетичний віночок творів поетів-патріотів України у виконанні мовознавця Здоренко О.В. та учениці 8 класу Ребенок Насті. Поезії Тараса Шевченка та В. Симоненка торкнулися небес і сердець всіх присутніх в читальному залі. Зворушливою була і молитва «За Україну і за мир», яку підготували діти : Дрожжа Юлія, Гоняйло Олександр, Обловатна Олеся.

Творчо оформлена книжкова виставка «Конституція-основний закон моєї держави» привертала увагу та заохочувала до дискусії про внесення змін до Конституції.

День Конституції України. Олишівка

День Конституції України. Олишівка

Кiлькiсть переглядiв: 625

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.