Літо з книгою

З закінченням навчального року почалися довгоочікувані літні канікули ! Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдикуванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на читання. Районна бібліотека для дітей опікується своїми читачами та намагається забезпечити їм змістовне, цікаве, пізнавальне дозвілля з книгою. Активно під час літніх канікул працівники бібліотеки ознайомлюють дітей з новинками літератури та проводять для них різноманітні конкурси, вікторини імпровізовані мандрівки.
Весело й цікаво пройшло свято фантазій та мрій " Хай сонце і квіти всміхаються дітям". Юні читачі грали в цікаву літературну гру, розгадували загадки, а ще прийняли участь у конкурсі на кращий малюнок на асфальті.
Вдало пройшов флешмоб " Чарівний світ дитинства ", учасниками якого були учні 6 класу та діти підготовчої групи. Малята по черзі називали свою улюблену книгу а шестикласники пригощали їх цукерками. Особливий інтерес у користувачів - дітей викликав конкурс " Намалюй друга ", де кожний з присутніх на надувній кульці малював свого друга і мав прекрасну нагоду вручити цей витвір мистецтва своєму найкращому товаришу.

 Чарівний= Чарівний=
З першокласниками проведено інтелектуальну гру " Про Україну з префіксом "най", а для членів книжкової лікарні "Айболить " майстер-клас "Щоб книга довше жила".
Протягом літніх канікул користувачі дитячої бібліотеки приймають участь у конкурсі " Кращий читач літа ". Підсумками літного читання стане проведення "чемпіонату" читачів у вересні 2014 року. Тим , хто прочитає за літо 5 книг, буде вручено медаль " Юніор ", 10 книг -" Профі ", 15 та більше - "Зірка ".




Г . Полевик
заст . директора по роботі з дітьми

Чернігівської ЦБС

Кiлькiсть переглядiв: 566

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.