В Шибиринівській бібліотеці відбулася «Посвята в читачі»

«Посвята в читачі»

25 квітня в Шибиринівській бібліотеці відбулася «Посвята в читачі» учнів 3 класу. Як і завжди організатор цього заходу і господиня бібліотеки пані Надія пригощала пасхальним куличем та цукерками тому, що в бібліотеці солодке життя завжди поруч з цікавою книгою. Допомогу у проведенні «посвяти» надавала вчителька початкових класів Анастасія Єфименко. Вони спільними зусиллями створили приємну атмосферу у колі юних читачів.

Діти раділи святу зустрічі з книгою. Адже книга – це не лише джерело знань, а й скарбниця мудрості, звідки черпаємо думки минулих поколінь. У дитячих очах була зацікавленість в тому, про що розповідала бібліотекар пані Надія Кедровська.

Дахно Костя для всіх читачів зачитав пораду «Прохання книги». Усі діти намагалися запам’ятати правила користування з книгою, бо незнання цих правил не є підставою безвідповідальності за книжку!

Діти прикрашали свої формуляри читача наклейками. Після цього так захопилися відгадуванням загадок, що і не помітили як швидко промайнув цей час. А наостанок, всі разом смакували пасхальний кулич, який вдома приготувала пані Надія.

Шибиринівська бібліотекаКедровська Надія Тихонівна

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.