Бібліоосінь запрошує!

В Олишівській селищній бібліотеці розпочалася «бібліоосінь» Книгозбірня розпочали збір багатого врожаю на найкращих читачів бібліотеки, лідерів літнього читання, на творчих і талановитих дітей. Всі заходи присвячені Всеукраїнському Дню бібліотек. В бібліотеці оголошено чимало цікавих акцій. Серед них: проведення 30 вересня інтерактивного опитування «Бібліотека моєї мрії», яке відбулося в школі. Діти на на ілюстрованому плакаті писали свою ідею, бажання, яку читачі хочуть реалізувати у бібліотеці сьогодні, або в недалекому майбутньому. Шестикласниця Ісаєнеко Віка-автор найбільш реальнішої і найцікавішої ідеї : «Щоб олишівська бібліотека стала відомою у всьому світі-це принесе премії і гранти на розвиток бібліотеки» і отримала приз. А ще діти висловлювали побажання бібліотеці мати гарних спонсорів, наповнення фонду сучасною книгою та новинками періодики. Багато читачів бібліотеки мріють бачити у бібліотеці і доступний Інтернет, і куточок відпочинку з акваріумом, папужками та маленькими звірятками.

По-своєму креативно привітали зі святом маленькі вихованці ДНЗ «Бджілка», завітавши до бібліотеки з квітами та щирими побажаннями завжди мати таких вдячних та активних шанувальників бібліотеки.

Для читачів 4 жовтня оголошена акція «Приведи друга у бібліотеку». За кількістю запрошених до бібліотеки своїх друзів, знайомих, батьків, буде обрано чемпіона, який теж отримає заохочувальний приз від працівників бібліотеки.

А ще оголошено 10 номінацій до яких увійшли найкращі читачі бібліотеки. Серед номінацій є: «місіс-фентезі»- Даринка Шевченко (6 клас) , «спринтер читання» (Григорій Трохимович Штома, пенсіонер, 87 років) «казкова принцеса» (Марія Смоліговець, 6 клас) , «бібліо-маля» (Марія Бойко, 5 років), «творча зірка бібліотеки» (Настя Ребенок, 10 клас), « читаюча сім’я» (Цвір).

Отже запрошуємо всіх мешканців Олишівки, наших читачів, завітати до бібліотеки на «бібліоосінь».

Кiлькiсть переглядiв: 558

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.