Джерела, що наповнюють життя

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулась зустріч представників Чернігівської районної державної адміністрації та районної ради з працівниками закладів культури Чернігівської централізованої бібліотечної системи в центральній дитячій бібліотеці М. – Коцюбинської гімназії.

По святковому оформленій читальній залі центральної дитячої бібліотеки відбувся концерт з нагоди святкування дня бібліотек. Привітала з професійним святом бібліотекарів керівник апарату Чернігівської державної адміністрації Тетяна Куриленко, начальник відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації Світлана Шкуропат, директор Чернігівської районної ЦБС Вікторія Пирковська та голова селища М. – Коцюбинське Микола Завальний. Представники державної районної адміністрації вручили відзнаки бібліотекарям за досягнення у роботі. В цей день бібліотекарі приймали привітання й від самих маленьких читачів. Та музичні вітання від запрошених гостей.

Святкування пройшло у дружньому колі. Тільки теплі та щирі привітання звучали на святі. Побажання здоров’я та миру - це найцінніше, чого потребує людина сьогодні.

В.А.Пирковська

С.В.Шкуропат

Т.Куриленко

День бібліотек в ЦДБ

День бібліотек в ЦДБ

Кiлькiсть переглядiв: 732

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.